Taikapukki -
taikova joulupukki

Taikapukki tuo mukanaan aitoa joulun taikaa! Lämminhenkinen ja nokkela taikova joulupukki viihtyy kaiken ikäisten joulunviettäjien seurassa. Oikea joulupukki, joka saa porotkin lentämään!

Joulun taikaa! Ilahtuneet asiakkaathan sen ovat todenneet – olemme onnistuneet luomaan sellaisen joulupukin, jonka jokainen meistä olisi lapsuudessaan toivonut tapaavansa! Joulupukkimme on lämmin, rauhallinen, ystävällinen ja nokkela, hänen vaatetuksensa on tyylikäs ja taikatemppunsa hämmästyttäviä. Taikapukki osaa kohdata niin reippaammat kuin ujommatkin lapset, paiskaa kättä teinien kanssa ja kuuntelee mummojen kuulumiset. Kaikki ihastuvat tähän tuikkivasilmäiseen joulupukkiin, joka loihtii ilmoille ihan aitoa joulun taikaa!

Taikapukin suosion salaisuuksia ovat paitsi aito ja kiinnostunut läsnäolo, muhkea koko ja luontainen karisma, myös vuosien ja taas vuosien kokemus ammattimaisesta esiintymisestä erilaisille yleisöille. Taikapukin vaatteet on toteuttanut kaksi tamperelaista teatteripuvustuksen ammattilaista, ja pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.

Joulun alla Taikapukki on tilattavissa esiintymään vaikkapa koulun, päiväkodin, tai yhdistyksen joulujuhlaan. Vierailu sisältää 20 minuutin mittaisen taikuusesityksen, jonka jälkeen pukki voi esimerkiksi jakaa lahjapussit, tai jäädä valokuvattavaksi lasten kanssa.

Taikapukki tekee myös muun muassa joulunavaus-, joulutori-, marketti- ja kauppakeskusvierailuja. Vierailu sisältää aina 20 minuutin mittaisen taikuusesityksen. Esityksessä on avustajana Taikapukin oma muori. Esityksen jälkeen pukki voi jäädä 1–4 tunniksi pitämään perinteistä joulupukin vastaanottoa ja olla kuvattavana.

Esityksissä käytetään taustamusiikkia ja mikrofonia. Sopimuksen mukaan taikuri voi tuoda mukanaan oman äänentoistolaitteiston esiintymistään varten. Esityksiin voidaan tehdä taustakangassomistus.


Taikapukin voit kutsua jouluaattona vierailulle kotiisi Tampereella.
(Jouluaatto 2019 on varattu täyteen. Päiv. 21.10.19)

Taikapukki ei vieraile tilaisuuksissa joissa on alkoholin anniskelua.

Magical Santa Claus can perform also in English!


Joka vuosi Taikapukki lahjoittaa jouluiloa hyväntekeväisyytenä:

- Vuonna 2018 Taikapukki teki lahjoituksen Joulupuu-keräykseen. Taikapukin matkaan omat pakettinsa antoivat myös Sorin Sirkus ry, sekä Punanaamio. Lahjat toimitettiin Opetuskahvila Nauha's keräyspisteeseen.

- Vuonna 2017 Taikapukki lahjoitti 50 kpl tonttulakkeja Pirkkalan kunnan Perheet penkistä -perheliikuntahankkeelle.

- Vuonna 2016 Taikapukki teki hyväntekeväisyysvierailun Pirkanmaan lastenreumaa sairastavien vertaisryhmän pikkujouluihin.

- Vuoden 2015 jouluaattona Taikapukki vieraili kahdessa HOPE ry:n kautta valitussa perheessä Tampereella.

"Pasi on toiminut joulupukkinamme jo kolmena vuonna ja on aina ilo saada hänet takaisin. Hänen veroistaan joulupukkia ei löydy, hänellä on uskomaton kyky eläytyä rooliinsa ja ottaa huomioon itse tapahtuma jossa hän esiintyy. Joulupukkina hän on myös tehnyt hauskoja temppuja lapsien viihdykkeeksi ja saanut aina koko perheen nauramaan. Toiminut suurena ilona koko tapahtumassamme ja monet vieraat ovat kuvailleet häntä sanoin "se ainoa oikea joulupukki"."

(Sole Zelante Oy)