Taikapukki -
taikova joulupukki

Taikapukki tuo mukanaan aitoa joulun taikaa! Lämminhenkinen ja nokkela taikova joulupukki viihtyy kaiken ikäisten joulunviettäjien seurassa. Oikea joulupukki, joka saa porotkin lentämään!

Joulun taikaa! Ilahtuneet asiakkaathan sen ovat todenneet – olemme onnistuneet luomaan sellaisen joulupukin, jonka jokainen meistä olisi lapsuudessaan toivonut tapaavansa! Joulupukkimme on lämmin, rauhallinen, ystävällinen ja nokkela, hänen vaatetuksensa on tyylikäs ja taikatemppunsa hämmästyttäviä. Taikapukki osaa kohdata niin reippaammat kuin ujommatkin lapset, paiskaa kättä teinien kanssa ja kuuntelee mummojen kuulumiset. Kaikki ihastuvat tähän tuikkivasilmäiseen joulupukkiin, joka loihtii ilmoille ihan aitoa joulun taikaa!

Taikapukin suosion salaisuuksia ovat paitsi aito ja kiinnostunut läsnäolo, muhkea koko ja luontainen karisma, myös vuosien ja taas vuosien kokemus ammattimaisesta esiintymisestä erilaisille yleisöille. Taikapukin vaatteet on toteuttanut kaksi tamperelaista teatteripuvustuksen ammattilaista, ja pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.

Taikapukin voit kutsua jouluaattona vierailulle kotiisi Tampereella. Joulun alla Taikapukki on tilattavissa esiintymään vaikkapa koulun, päiväkodin, tai yhdistyksen joulujuhlaan. Taikapukki tekee myös muun muassa marketti- ja ostoskeskusvierailuja, kuitenkin siten, että vierailu sisältää perinteisen joulupukin vastaanoton lisäksi minimissään 10 minuutin mittaisen taikuusesityksen per tunti. Taikapukki ei vieraile tilaisuuksissa joissa on alkoholin anniskelua.

Magical Santa Claus can perform also in English!


Joka vuosi Taikapukki lahjoittaa jouluniloa hyväntekeväisyytenä:

- Vuonna 2018 Taikapukki teki lahjoituksen Joulupuu-keräykseen. Taikapukin matkaan omat pakettinsa antoivat myös Sorin Sirkus ry, sekä Punanaamio. Lahjat toimitettiin Opetuskahvila Nauha's keräyspisteeseen.

- Vuonna 2017 Taikapukki lahjoitti 50 kpl tonttulakkeja Pirkkalan kunnan Perheet penkistä -perheliikuntahankkeelle.

- Vuonna 2016 Taikapukki teki hyväntekeväisyysvierailun Pirkanmaan lastenreumaa sairastavien vertaisryhmän pikkujouluihin.

- Vuoden 2015 jouluaattona Taikapukki vieraili kahdessa HOPE ry:n kautta valitussa perheessä Tampereella.

"Pasi on toiminut joulupukkinamme jo kolmena vuonna ja on aina ilo saada hänet takaisin. Hänen veroistaan joulupukkia ei löydy, hänellä on uskomaton kyky eläytyä rooliinsa ja ottaa huomioon itse tapahtuma jossa hän esiintyy. Joulupukkina hän on myös tehnyt hauskoja temppuja lapsien viihdykkeeksi ja saanut aina koko perheen nauramaan. Toiminut suurena ilona koko tapahtumassamme ja monet vieraat ovat kuvailleet häntä sanoin "se ainoa oikea joulupukki"."

(Sole Zelante Oy)