Taikapukki -
taikova joulupukki

Taikapukki tuo mukanaan aitoa joulun taikaa! Lämminhenkinen ja nokkela taikova joulupukki viihtyy kaiken ikäisten joulunviettäjien seurassa. Oikea joulupukki, joka saa porotkin lentämään!

Joulun taikaa! Taikakartanon oma joulupukki on lämmin, rauhallinen, ystävällinen ja nokkela, hänen vaatetuksensa on tyylikäs ja taikatemppunsa hämmästyttäviä. Taikapukki osaa kohdata niin reippaammat kuin ujommatkin lapset, paiskaa kättä teinien kanssa ja kuuntelee mummojen kuulumiset. Kaikki ihastuvat tähän tuikkivasilmäiseen joulupukkiin, joka loihtii ilmoille ihan aitoa joulun taikaa! Juuri sellainen joulupukki, jonka jokainen meistä olisi toivonut lapsuudessaan tapaavansa!

Taikapukin suosion salaisuuksia ovat paitsi aito ja kiinnostunut läsnäolo, muhkea koko ja luontainen karisma, myös vuosien ja taas vuosien kokemus ammattimaisesta esiintymisestä erilaisille yleisöille. Taikapukki puhuu ja liikkuu kuten pukin kuuluu, ja vaatteet on toteuttanut kaksi tamperelaista teatteripuvustuksen ammattilaista, joten pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.Taikovalla joulupukilla on tarjolla seuraavat ohjelmat:

Joulun taikaa
, 25 min, 2-5x15 min (myös ulkona)
- aitoa joulun taikaa henkiviä joulunteemaisia taikatemppuja joissa jokainen yleisössä pääsee avustamaan, sekä hyväntuulista pukkimaista rupattelua, vuosittain uudistuva ohjelma
- jouluinen taustamusiikki, tarvittaessa oma äänentoistolaitteisto
- sopimuksen mukaan somistusta
- Magical Santa Claus can perform also in English!

Joulun taikaa PLUS
- jouluisen taikuusesityksen jälkeen joulupukki on lasten tavattavissa sopimuksen mukaan 1–5 tuntia
- perinteinen, rauhallinen joulupukin vastaanotto, jossa lapset voivat esittää lahjatoiveitaan ja kertoa kuulumisiaan

Jouluaattovierailu, 20 minuutin mittainen kotivierailu
- taianomainen jouluaaton vierailu yksityiskodissa
- leppoisan rupattelun lomassa joulunteemaisia taikatemppuja, joiden jälkeen lahjojen jakamista ja mahdollisuus ottaa yhteiskuviaTaikapukki ei vieraile tilaisuuksissa joissa on alkoholin anniskelua.

Taikapukki - taikova joulupukki

Taikova joulupukki

Taikova joulupukki

Kuvat Rudi Thomas Photography

"Taikova Joulupukki todella kruunasi ryhmiemme joulukekkerit! Esitykset olivat erittäin hauskoja, innostavia ja kohderyhmille (pienet lapset ja kouluikäiset) oikein mainiosti ikätasoisesti sopivia ja osallistavia. Myös me aikuiset, sekä pienten vanhemmat viihdyimme mainiosti! Paras kommentti, jonka kuulin erään kouluikäisen suusta oli "OMG, mä en tiennyt, että Joulupukki osaa taikookin! Vähän siistiä!"
(Minna, Wihreä Puu/ Setlementti Tampere ry)


"Saatiin paljon pelkkää positiivista palautetta esiintymisestä. Lapset olivat enemmän kuin tyytyväisiä ja päiväkodin aikuiset eivät lakanneet hehkuttamasta, kuinka hyvä pukki kävi. Kehuivat vaatetusta, temppuja ja ennen kaikkea sitä, miten hyvän tunnelman olit onnistunut luomaan. Ja myös siitä mainittiin, miten hyvin osasit ottaa lapset huomioon. Eli erittäin positiivinen kokemus kaikille. Kiitos vielä kovasti, että autoit luomaan jouluntunnelman, varsinkin nyt kun kaikki juhlallisuudet ovat "pannassa". Saattoi olla monelle lapselle tämän vuoden ainoa pukkikontakti. Varmasti suositellaan aina sinua, jos tulee pukkitarpeita. Oikein hyvää joulunodotusta ja vielä iso kiitos. (Petra ja Reijo)


"Huippu pukki !"
(Jouluaattovierailun tilaaja)


"Pasi on toiminut joulupukkinamme jo kolmena vuonna ja on aina ilo saada hänet takaisin. Hänen veroistaan joulupukkia ei löydy, hänellä on uskomaton kyky eläytyä rooliinsa ja ottaa huomioon itse tapahtuma jossa hän esiintyy. Joulupukkina hän on myös tehnyt hauskoja temppuja lapsien viihdykkeeksi ja saanut aina koko perheen nauramaan. Toiminut suurena ilona koko tapahtumassamme ja monet vieraat ovat kuvailleet häntä sanoin "se ainoa oikea joulupukki"."
(Sole Zelante Oy)

Taikapukki lahjoittaa jouluiloa myös hyväntekeväisyytenä:

- Vuonna 2021 Taikapukki teki lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

- Vuonna 2020 Taikapukki teki lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

- Vuonna 2019 Taikapukki teki lahjoituksen Tampereen Joulupuu-keräykseen. Taikapukin matkaan omat aineettomat lahjansa antoivat myös Mysteeri Tampere, sekä Sitko Pizza. Lahjat toimitettiin keräyksen suojelijan, Särkänniemen keräyspisteeseen.

- Vuonna 2018 Taikapukki teki lahjoituksen Tampereen Joulupuu-keräykseen. Taikapukin matkaan omat pakettinsa antoivat myös Sorin Sirkus ry, sekä Punanaamio. Lahjat toimitettiin Opetuskahvila Nauha's keräyspisteeseen.

- Vuonna 2017 Taikapukki lahjoitti 50 kpl tonttulakkeja Pirkkalan kunnan Perheet penkistä -perheliikuntahankkeelle.

- Vuonna 2016 Taikapukki teki hyväntekeväisyysvierailun Pirkanmaan lastenreumaa sairastavien vertaisryhmän pikkujouluihin.

- Vuoden 2015 jouluaattona Taikapukki vieraili kahdessa HOPE ry:n kautta valitussa perheessä Tampereella.