Taikapukki -
taikova joulupukki

Taikapukki tuo mukanaan aitoa joulun taikaa! Lämminhenkinen ja nokkela taikova joulupukki viihtyy kaiken ikäisten joulunviettäjien seurassa. Oikea joulupukki, joka saa porotkin lentämään!

Joulun taikaa! Taikakartanon oma joulupukki on lämmin, rauhallinen, ystävällinen ja nokkela, hänen vaatetuksensa on tyylikäs ja taikatemppunsa hämmästyttäviä. Taikapukki osaa kohdata niin reippaammat kuin ujommatkin lapset, paiskaa kättä teinien kanssa ja kuuntelee mummojen kuulumiset. Kaikki ihastuvat tähän tuikkivasilmäiseen joulupukkiin, joka loihtii ilmoille ihan aitoa joulun taikaa! Juuri sellainen joulupukki, jonka jokainen meistä olisi toivonut lapsuudessaan tapaavansa!

Taikapukin suosion salaisuuksia ovat paitsi aito ja kiinnostunut läsnäolo, muhkea koko ja luontainen karisma, myös vuosien ja taas vuosien kokemus ammattimaisesta esiintymisestä erilaisille yleisöille. Taikapukki puhuu ja liikkuu kuten pukin kuuluu, ja vaatteet on toteuttanut kaksi tamperelaista teatteripuvustuksen ammattilaista, joten pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.Taikovalla joulupukilla on tarjolla seuraavat ohjelmat:

Joulun taikaa
, 20 minuutin mittainen taikuusesitys
- aitoa joulun taikaa henkiviä joulunteemaisia taikatemppuja joissa yleisö pääsee avustamaan, sekä pukkimaista rupattelua
- jouluinen taustamusiikki, tarvittaessa oma äänentoistolaitteisto
- sopimuksen mukaan somistusta
- Magical Santa Claus can perform also in English!
- muori mukana esityksissä joulunavauksissa, joulutoreilla ja kauppakeskuksissa


Jouluiset taikahetket
, 2-5 x 10 minuutin taikuusesitykset
- joulunteemaista taikuutta ja pukkimaista rupattelua lyhyempinä tuokioina
- jouluinen taustamusiikki, tarvittaessa oma äänentoisto


Joulun taikaa -esitys ja Toivetuokio
, 20 minuutin mittainen taikuusesitys ja 40 minuuttia joulupukin vastaanottoa
- esityksen jälkeen lapset voivat tulla tapaamaan leppoisaa ja läsnäolevaa joulupukkia, kertoa lahjatoiveitaan ja ottaa yhteiskuvia
- jouluinen taustamusiikki, jos tilaisuuden luonteeseen sopii
- karkkien jakamista sopimuksen mukaan


Toivetuokio
, lisätunnit joulupukin vastaanottoa
- lapset voivat tulla tapaamaan leppoisaa ja läsnäolevaa joulupukkia, kertoa lahjatoiveitaan ja ottaa yhteiskuvia
- mahdollisuus tuoda mukana pukin penkki ja somistusta
- jouluinen taustamusiikki sopimuksen mukaan
- karkkien jakamista sopimuksen mukaan


Jouluaattovierailu
, 20 minuutin mittainen kotivierailu
- perinteinen jouluaaton vierailu yksityiskodissa
- leppoisan rupattelun lomassa joulunteemaisia taikatemppuja, joiden jälkeen lahjojen jakamista ja mahdollisuus ottaa yhteiskuvia

Taikapukki ei vieraile tilaisuuksissa joissa on alkoholin anniskelua.

"Huippu pukki !"
(Jouluaattovierailun tilaaja)


"Pasi on toiminut joulupukkinamme jo kolmena vuonna ja on aina ilo saada hänet takaisin. Hänen veroistaan joulupukkia ei löydy, hänellä on uskomaton kyky eläytyä rooliinsa ja ottaa huomioon itse tapahtuma jossa hän esiintyy. Joulupukkina hän on myös tehnyt hauskoja temppuja lapsien viihdykkeeksi ja saanut aina koko perheen nauramaan. Toiminut suurena ilona koko tapahtumassamme ja monet vieraat ovat kuvailleet häntä sanoin "se ainoa oikea joulupukki"."
(Sole Zelante Oy)

Taikapukki lahjoittaa jouluiloa myös hyväntekeväisyytenä:

- Vuonna 2019 Taikapukki teki lahjoituksen Tampereen Joulupuu-keräykseen. Taikapukin matkaan omat aineettomat lahjansa antoivat myös Mysteeri Tampere, sekä Sitko Pizza. Lahjat toimitettiin keräyksen suojelijan, Särkänniemen keräyspisteeseen.

- Vuonna 2018 Taikapukki teki lahjoituksen Tampereen Joulupuu-keräykseen. Taikapukin matkaan omat pakettinsa antoivat myös Sorin Sirkus ry, sekä Punanaamio. Lahjat toimitettiin Opetuskahvila Nauha's keräyspisteeseen.

- Vuonna 2017 Taikapukki lahjoitti 50 kpl tonttulakkeja Pirkkalan kunnan Perheet penkistä -perheliikuntahankkeelle.

- Vuonna 2016 Taikapukki teki hyväntekeväisyysvierailun Pirkanmaan lastenreumaa sairastavien vertaisryhmän pikkujouluihin.

- Vuoden 2015 jouluaattona Taikapukki vieraili kahdessa HOPE ry:n kautta valitussa perheessä Tampereella.