Asiakaspalautteita

"Kuulimme päiväkodin asiakasperheiltä hyvää palautetta vierailustasi. Vanhempien kommentteja "Taikuri oli ihana. Otti hienosti huomioon lapset ja sen jos lasta hieman jännitti", "Homma toimi loistavasti. Taikuri oli iloinen ja lämminhenkinen", "Taitteli palloja myös lasten toiveiden mukaan". Vanhemmat olivat myös tyytyväisiä siihen, että pallot ovat säilyneet ehjinä. Päiväkoti Vihreän Willan puolesta kiitän siitä, että hoidit omaa hommaasi mutkattomasti ja sait lapset viihtymään sillä aikaa, kun henkilökunta hoiti juhlajärjestelyitään ja juttelivat vanhempien ja vieraiden kanssa. Kiitos paljon!"

(Jenni, Päiväkoti Vihreä Willa, Seinäjoki)

"Suuri kiitos sinulle ja avustajallesi hauskasta ja mukaansatempaavasta esityksestä. Ollaan saatu palautetta niin lapsilta kuin aikuisilta. Kaikki ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja ohjelmanne on viihdyttänyt niin lapsia kuin aikuisiakin. Ja kyllähän se esityksen lomassa kuuluikin kun lapset kiljuivat riemusta…..eli esitys oli HUIPPULUOKKAA!! Kiitos vielä siitä kun olitte niin lämpimästi ja aidosti läsnä koko ajan täällä ollessanne. Oli kiva tehdä yhteistyötä kanssanne. Tulemme varmasti lähestymään teitä toistekin ja voimme suositella teitä muillekin jotka tarvitsevat hyvää esiintyjää!!"

(Nivalan seurakunta/ lastenohjaajat)

"Kiitos kivasta esityksestä perjantaina! Lapset olivat riemuissaan, se oli mukava lopetus juhliin ja oli juuri sopivasti, ennen kuin he ehtivät pitkästyä. "Taikuri oli ihan paras!". Oli mukava, että moni heistä pääsi avustajaksi, siitä riittää muistoja pitkään! Päivänsankari oli myös todella tyytyväinen toteutukseen! Kiitoksia on tullut paljon kaikilta aikuisiltakin. Taikurin hyvä huumori, nauravat silmät, iloinen vaatetus ja hauskat reaktiot taikatemppujen yhteydessä sekä vuorovaikutuksessa yleisön kanssa olivat huippua! Hyvin oli huomioitu myös Harry Potter -fanit. Taitavasti ja häkeltymättä käsittelit vilkkaita poikiakin ja sait pidettyä homman hallussa, kiitos siitä! Ilmapallot olivat upeita ja niiden uskomattoman nopea taittelu oli yksi upea ohjelmanumero sinänsä. Kiva, että Paspartuu näytti nauttivan työstään!"

(Juhlapaketin tilaaja, Noormarkku)

"Paspartuun esitykset naurattavat tapahtumajärjestäjää ja -teknikkoa kahdesta syystä; Ne ovat sisällöltään poikkeuksetta pelkkää rautaa ja kaikki mitä on ennalta sovittu tapahtuu ilman eri ohjausta ja ajoissa. Bravo!"

(Arto Järvinen, Audiomies Tmi)

"Taikuri Paspartuun esitys oli ihastuttava ja lapsiyleisö oli täysillä mukana taikatempuissa. Museo Milavidan lasten vappujuhlassa lasten nauru ja ilo täyttivät museon. Voin suositella Taikuri Paspartuuta lastentapahtumiin esiintyjäksi, sopimiset ja käytännön asiat sujuivat erinomaisesti sekä mutkattomasti."

(Museo Milavida, Tampere)

"Lastentaikuri Paspartuu toi Kauppakeskuksen syntymäpäiväjuhlissa iloa koko perheelle. Innokkaita asiakkaita koko päiväksi ja Taikurin taittelemat pallot pääsivät ilahduttamaan päivän aikana yli 360 lasta ja lapsenmielistä. Yhteistyö Pasin kanssa oli helppoa ja sujuvaa. Suosittelen ehdottomasti Taikuri Paspartuuta tapahtumaan kuin tapahtumaan!"

(Terkuin Miisa, Twist Finland Oy)

"Hei, perheemme kiittää aivan super-mega-upea mahtavasta esityksestä! Meidän prinsessan 6 v syntymäpäivän juhlintaan tämä oli mainio. Oikein hyvin onnistuit kaikessa, nautimme kovasti niin lapset kuin aikuisetkin! Tämä elämys on muisto joka säilyy aina.

(Jenni, Kangasala)

"Lämmin kiitos eilisestä esityksestäsi! Annamme lämpimän suosituksen myös tuleville katsojille valita sinut! Eräs lapsista totesi esityksesi aikaan ”nää on ihan parhaat synttärit!” Taikaesitys valloitti niin lapset kuin aikuiset, ja jopa villeimmät tenavat jaksoivat keskittyä ja innostua esityksestä. Ja itsekin hekotin :) Kiitos paljon Pasi, toit synttäreihin todellisen juhlataikatunnelman!"

(Milja, Porvoo)

"Hauska ja oivaltava matka taikamaailman ympäri kolmessakymmenessä minuutissa."

(Kaarlo 40 v.)

"Kiitos tosi paljon esityksestä, se oli loistava! Oli ilo kuunnella, kun lapset nauroivat niin paljon! Ja esityksessä oli myös paljon hauskaa aikuisille! Tosi monipuolinen ja hauska setti! Ja olen myös kiitollinen, kun vastasit niin äkkiä kyselyyn ja esiintyminen järjestyi niin lyhyellä varoitusajalla. Palautetta kuului paljon myös muilta vanhemmilta ja kaikki olivat pitäneet paljon esityksestä. Osa lapsista oli leikkinyt ja taikonut kotona vielä nukkumaan mennessäkin! Nyt en keksi oikein parannettavaa.. Juhlat olivat kaikinpuolin onnistuneet, mutta sinun esitys teki juhlista erityiset! Kiitos tosi paljon! <3"

(Terveisin Tiina, Jasu, Linus ja erityisesti synttärisankari Lumi, Helsinki)

"Monta vuotta lastentaikuutta tehneenä suosittelen herra Paspartuuta lämpimästi niin pieniin kuin suurempiinkin tapahtumiin."

-Taikuri Luttinen

" Mielestäni olit ihan loistava, ja niin oikea henkilö tuohon työhön. Korviini ei ole kantautunut kuin pelkkää hyvää esityksestäsi, eli jatka samaan malliin!"

(Antti Rantasila, tavaratalopäällikkö, K-Citymarket Pori Mikkola)

"Lämpimät kiitokset vielä lauantain synttäriesiintymisestä herra Paspartuulle! Täällä päivänsankari oli enemmän kuin iloinen ja onnellinen ilmapallokoirastaan. Herra Paspartuu on ihailtavan rauhallinen ja taitava esiintyjä, sekä tietenkin taitava taikuri, joka huomioi lapset lämminhenkisellä otteellaan ja mykistävällä taikuudellaan. Toivottavasti vielä tulevaisuudessa tapaamme!"

(Synttäritaikuuden tilaaja, Nokia)

"Käytiin katsomassa tytsyn kanssa ja jäipäs hyvä mieli esityksestä. Kiitos!!"

(Rauta-Otran tapahtumavieras, Tampere)


"Eipä ollut tyttö ekaa kertaa avustamassa Taikuri Paspartuuta. Varmaan kolmas kerta jo kun valkkas Veeran. Ollaan niiiiin suuria faneja, monta esitystä käyty jo katsomassa!"

(Miia, Tampere)

"Kiitos eilisestä synttäriesityksestä, se oli aivan mahtava!! Sekä lapset että aikuiset tykkäsivät! Eilisestä lähtien meillä on leikitty vain taikurileikkejä ja pidetty monta esitystä."

(Synttäritaikuuden tilaaja, Pirkkala)

"Paspartuu valloitti tänään 25 ykkösluokkalaista kahden pojan 7-vuotissynttäreillä. Mahtava esitys kokonaisuudessaan. Lapset ja aikuiset tykkäsivät."

(Synttäritaikuuden tilaaja, Helsinki)

Jos haluat kertoa oman palautteesi, voit lähettää sen yhteydenottolomakkeella, antaa suosituksesi Facebookissa, tai kirjoittaa arvostelun Googlessa.

Kuva Rudi Thomas Photography