Me Taikakartanossa haluamme auttaa sinua tekemään tapahtumastasi ikimuistoisen!
Laatu, läsnäolo ja elämysten luominen ovat meille sydämen asioita!

Pasi Hyvärinen

Pasi Hyvärinen

Kaikkien taikurihahmojen takaa löytyy timantinkova lappilaislähtöinen taikuri ja esiintymisen ammattilainen. Kuusivuotiaana saatu taikurilaatikko muutti nuoren pojan elämän ja kasvanut kiinnostus taikuuteen ja teatteriin johti ensimmäisiin esiintymisiin vuonna 1998. Siitä lähtien hän on työskennellyt aktiivisesti alan parissa, tuottaen ainutlaatuista viihdettä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Taikuroinnin ohessa Hyvärinen on koulutukseltaan tapahtumarakentamisen artesaani, työstää pakohuonetekniikkaa peliyritys Mysteerille, sekä on toiminut taikuuden tuntiopettajana Sorin Sirkuksessa ja opettanut taikuutta yksityisoppilaille. Hyvärinen on myös Suomen Taikurit ry:n jäsen.

Hyvärinen on pokannut myös useita palkintoja. Näistä viimeisimpiä ovat:
2016 Lähitaikuuden Suomi-Ruotsi-maaottelun 1. sija
2015 Ravintolataikuuden SM 2.
2015 Lähitaikuuden SM 3.

Kysymyksiä Lastentaikuri Paspartuulle (Hyvärisen haastattelu).

Johanna Siili

Johanna Siili

Siili työskentelee Taikakartanon multitaskaajana. Työnkuvaan kuuluu toiminnan ja esitysten suunnittelua, markkinoinnin ja myynnin tehtäviä, sisällöntuottamista ja sivujen päivittämistä, sekä avustavia tehtäviä keikkapaikoilla.

Siili on koulutukseltaan kongressipalveluiden ja viestinnän tradenomi, käynyt tapahtumatuottajan täydennyskoulutuksen, sekä suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon.

Siili on Taikasalongin yrittäjä ja pelinohjaaja.

 

Esiintymisistä tehdään sopimus Ohjelmatoimisto Stagent Oy:n kanssa.
Stagent myös laskuttaa esiintymiset jälkikäteen.
Y-tunnus 2832542-1
www.stagent.fi

Stagent Oy