Me Taikakartanossa haluamme auttaa sinua tekemään tapahtumastasi ikimuistoisen!
Laatu, läsnäolo ja elämysten luominen ovat meille sydämen asioita!

Pasi Hyvärinen

Pasi Hyvärinen, taikuri
puh. 040 568 6683
info(a)taikakartano.fi

Kaikkien taikurihahmojen takana olen minä, lappilaislähtöinen taikuri ja esiintymisen ammattilainen. Kuusivuotiaana saatu taikurilaatikko muutti nuoren pojan elämän ja kasvanut kiinnostus taikuuteen ja teatteriin johti ensimmäisiin esiintymisiin vuonna 1998. Siitä lähtien olen työskennellyt aktiivisesti alan parissa ja tuottanut ainutlaatuista viihdettä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Olen koulutukseltani muun muassa tapahtumarakentamisen artesaani. Taikurityön ohessa opetan taikuutta yksityisoppilailleni salaisella studiollani, sekä opiskelen jatkuvasti uutta taikuudesta, esiintymisestä ja elämyksen tuottamisesta. Olen myös taikuriyhdistyksen, Suomen Taikurit ry:n jäsen.


Osallistuin aiemmin aktiivisesti taikuuskilpailuihin. Niistä viimeisimmissä sijoitukseni olivat seuraavanlaisia:
2016 Lähitaikuuden Suomi-Ruotsi-maaottelun 1. sija
2015 Ravintolataikuuden SM 2.
2015 Lähitaikuuden SM 3.

Johanna Siili

Johanna Siili, assistentti
info(a)taikakartano.fi

Työskentelen Taikakartanon assistenttina. Työnkuvaani kuuluu toiminnan ja esitysten suunnittelua, markkinoinnin ja myynnin tehtäviä, sisällöntuottamista ja sivujen päivittämistä, sekä avustavia tehtäviä keikkapaikoilla.

Olen kongressipalveluiden ja viestinnän tradenomi -tutkintoni lisäksi suorittanut tapahtumatuottajan täydennyskoulutuksen, sekä yrittäjän ammattitutkinnon. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat tuotekehitys ja tunnelmamuotoilu.

 

Esiintymisistä tehdään sopimus Ohjelmatoimisto Stagent Oy:n kanssa.
Stagent myös laskuttaa esiintymiset jälkikäteen.
Y-tunnus 2832542-1
www.stagent.fi

Stagent Oy