Me Taikakartanossa haluamme auttaa sinua tuottamaan ikimuistoisimpia tapahtumia ja tilaisuuksia!

Ammattimainen laatu, läsnäolo ja ainutlaatuisen elämyksen luominen tapahtumavieraillesi ovat meille sydämen asioita!

Pasi Hyvärinen

Kaikkien taikurihahmojen takaa löytyy timantinkova lappilaislähtöinen taikuri ja esiintymisen ammattilainen. Kuusivuotiaana saatu taikurilaatikko muutti nuoren pojan elämän ja kasvanut kiinnostus taikuuteen ja teatteriin johti ensimmäisiin esiintymisiin vuonna 1998. Siitä lähtien hän on työskennellyt aktiivisesti alan parissa, tuottaen ainutlaatuista viihdettä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Taikuroinnin ohessa Hyvärinen on koulutukseltaan tapahtumarakentamisen artesaani, vetää pakohuonepelejä mysteerikkona Mysteeri Tampereessa, sekä toimii taikuuden tuntiopettajana Sorin Sirkuksessa. Hyvärinen on myös Suomen Taikurit ry:n hallituksen jäsen.

Hyvärinen on pokannut myös useita palkintoja. Näistä viimeisimpiä ovat:
2016 Lähitaikuuden Suomi-Ruotsi-maaottelun 1. sija
2015 Ravintolataikuuden SM 2.
2015 Lähitaikuuden SM 3.

Samu Kuusisto

Mystisen ja maagisen äänimaailman mestari Kuusisto vastaa muinaistapahtumien tunnelmallisesta äänimaailmasta Loihtijan roolissa.

Hän on pitkään harrastanut etnisiä soittimia ja mongolien kurkkulaulua. Kuusisto toimii myös kurkkulaulun opettajana. Vapaa-aika vierähtää luonnon helmassa yrttejä keräillen ja käsitöitä valmistaen.

Johanna Siili

Siili työskentelee Taikakartanon assistenttina. Työnkuvaan kuuluu suunnittelua, sivujen päivittämistä ja valokuvaamista, kuin myös vaikkapa ilmapallojen täyttämistä ja joulumuorina toimimista. Keikoilla hän muun muassa huolehtii aikatauluista ja ottaa mielellään vastaan palautetta tilaajilta ja tapahtuman asiakkailta.

Siili on koulutukseltaan kongressipalveluiden ja viestinnän tradenomi, käynyt tapahtumatuottamisen täydennyskoulutuksen, sekä suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon.

 

Esiintymisistä tehdään sopimus Ohjelmatoimisto Stagent Oy:n kanssa.
Stagent myös laskuttaa esiintymiset jälkikäteen.
Y-tunnus 2832542-1
www.stagent.fi