Maailman mahtavin taikashow syntyy yhdessä lasten kanssa!

Mirabilis! Maailman mahtavin taikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja kaikille muillekin hämmästyttävien ihmeiden ystäville! Voit kutsua Paspartuun ilostuttamaan tapahtumasi kävijöitä taikuusohjelmalla, tai taittelemaan taikuri-ilmapalloista hauskoja hahmoja. Poimi valmis paketti, tai kerro ajatuksesi, niin ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopimaan - maalle, merelle, minne vaan!

Hersyvää riemua ja spontaaneja ilonkiljahduksia! Paspartuu tykkää temppuilla ja hassutella yhdessä lapsiyleisönsä kanssa. Tarttuva tilannekomiikka ja lasten riemukkaat reaktiot ilahduttavat ilman muuta myös paikalla olevaa aikuisväkeä! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan!

Paspartuu on taitava taikuri, joka osaa ottaa esityksissään huomioon lapsiyleisönsä ikätason. Tahdikas ja turvallinen Paspartuu kohtaa ystävällisesti ja kiinnostuneesti niin reippaammat, kuin ujommatkin lapset, eikä hämmenny yllättävissäkään tilanteissa.

Taikuri Paspartuu on juuri sellainen taikuri, jonka jokainen meistä olisi toivonut lapsena tapaavansa!

Ohjelmavaihtoehdot

Vuorovaikutteista lasten laatuviihdettä! Tarjottimella on valmiita annoksia huolella hiottuja taikuusesityksiä. Voit valita tilaisuuteesi valmiin kokonaisuuden, tai ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Temppukaruselli

Temppukaruselli on Taikuri Paspartuun uusi, vauhdikas ja vuorovaikutteinen taikashow! Nyt ei kerrata klassikoita, vaan seikkaillaan täysin uusien taikuuksien pyörteissä! Temppukaruselli on suunniteltu sopivaksi noin 4–10-vuotiaille lapsille, mutta se tarjoaa hämmästeltävää ja huumoria myös aikuisyleisölle. Pasparmiinitakuu!

Temppukarusellin kesto on 25 minuuttia, mutta sen sisältö voidaan räätälöidä myös muun kestoiseksi (esimerkiksi seisovalle yleisölle, tai ulkotapahtumiin). Taikashown jälkeen Paspartuu jää mielellään juttelemaan lasten kanssa ja jakamaan taikurin kaverikortteja.

Showta siivittää taustamusiikki, sekä tapahtumapaikasta riippuen tunnelmaa voi tehostaa lavastus, tai somistus, sekä valaisu. Pakettiin
sisältyvät äänentoistolaitteet puheelle ja musiikille. Tilaaja saa tilaisuutensa markkinointiin käytettäväksi ammattikuvaajan ottamia kuvia Paspartuusta, sekä näkyvyyttä avoimelle tapahtumalle Paspartuun some-kanavilla.

Shows also in English!

Taikatuokio

Taikatuokio on Taikuri Paspartuun värikäs ja ilostuttava taikuusesitys, joka sisältää yhdessä tekemistä, sekä paljon katseltavaa, ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Taikatuokio on suunniteltu sopivaksi noin 4–10-vuotiaille lapsille. Ohjelma viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevaa aikuisväkeä. Tänä vuonna Taikatuokiossa nähdään toivotuimpia temppuja, kultaisia klassikoita ja parhaita paloja vuosilta 2016–2023.

Taikatuokion kesto on 25 minuuttia, minkä jälkeen taikuri jää vielä toviksi rupattelemaan yleisön kanssa ja jakamaan taikurin kaverikortteja. Taikatuokion sisältö voidaan räätälöidä myös muun kestoiseksi, tai siihen voidaan lisätä teeman mukaisia taikuuksia (esimerkiksi ystävänpäivä, tai vappu).

Esityskokonaisuutta siivittää taustamusiikki, sekä tapahtumapaikasta riippuen tunnelmaa voi tehostaa lavastus, tai somistus, sekä valaisu. Pakettiin sisältyvät äänentoistolaitteet puheelle ja musiikille. Tilaaja saa tilaisuutensa markkinointiin käytettäväksi ammattikuvaajan ottamia kuvia Paspartuusta, sekä näkyvyyttä avoimelle tapahtumalle Paspartuun some-kanavilla.

Shows also in English!

Pallobaloo!

Pallobaloo! on Ilmapallotaikuri Paspartuun supersuosittu, viihteellinen, värikäs ja vuorovaikutteinen ilmapallojen taittelupiste, josta kaikki tapahtumakävijät voivat käydä noutamassa itselleen hauskan ilmapallerohahmon. Pallobaloo! voi olla oma ohjelmanumeronsa, tai yksi osa taianomaista tapahtumaohjelmaa, esimerkiksi taikashown jälkeen.

Värikkääksi somistetulla taittelupisteellä reipas ja näyttävä taikuri taittelee taikuri-ilmapalloista perinteisiä pallopuudeleita, ja niiden lisäksi tietenkin vaikka minkälaisia muitakin teoksia aina lippalakista lasermiekkaan! Pallon hakijat saavat valita mieleisensä vaihtoehdon ja väritoiveitakin voi esittää. Taikuri luo pisteellään showtunnelmaa taustamusiikin siivittämänä ja rupattelee samalla pallonhakijoiden kanssa.

Pallobaloossa! pyritään pitämään jonotus nopeana ja mielet iloisina! Ilmapallot täytetään ammattipumpulla ja hahmoja syntyy parhaimmillaan salamannopeaan tahtiin jopa noin 100 kappaletta tunnissa. Taustamusiikki ja äänentoistolaite kuuluvat pakettiin somistetulla taittelupisteellä. Taittelupistettä varten tulee varata tilaa minimissään 3x3 metriä. Kannattaa myös huomioida, että pisteelle todennäköisesti syntyy reippaasta taittelutahdista huolimatta jonoa, eli jonotussuuntaa voi myös ennalta suunnitella. Pallojen hakijoita on hyvä tiedottaa ennakkoon siitä, mihin kellonaikaan taittelu päättyy, jotta turhalta jonottamiselta ja mielipahalta vältytään.

Pallobaloo! -pisteen voit tilata tapahtumaasi 1–5 tunnin ajaksi. Taikuri pitää 20 minuutin mittaisen tauon noin kahden tunnin
välein. Tilaaja saa tilaisuutensa markkinointiin käytettäväksi ammattikuvaajan ottamia kuvia Paspartuusta, sekä näkyvyyttä avoimelle tapahtumalle Paspartuun some-kanavilla.

Taikahyrrä

Erottuva ja energinen lähitaikuri Paspartuu saa päät pyörälle ihmeellisillä lähitaikuuksilla kaupoissa ja kivijalkaliikkeissä, esimerkiksi avajais- ja teemapäivien tiimellyksessä. Taikuri kiertelee liikkeessä ja tekee pieniä taikatemppuja muutamalle kävijälle kerrallaan, jolloin taikuuksia voi tapahtua jopa yleisön omissa käsissä! Mikäli yleisöä on paikalla alle 10 henkilöä kerrallaan, taikuri voi lähitaikuuksien lomassa taitella ilmapallerohahmoja. Jos paikalla on runsaammin kävijöitä, Pallobaloo! toimii mainiosti myös Taikahyrrän jatkona.

Taikahyrrä on tilattavissa 1–6 tunniksi. Taikuri pitää 20 minuutin mittaisen tauon noin kahden tunnin välein. Tilaaja saa tilaisuutensa markkinointiin käytettäväksi ammattikuvaajan ottamia kuvia Paspartuusta, sekä näkyvyyttä avoimelle tapahtumalle Paspartuun some-kanavilla.

Juhlapaketti

Taikuri Paspartuun Juhlapaketin voit tilata esimerkiksi lastensynttäreille, tai suku- ja muihin perhejuhliin. Vaikka ohjelma on suunniteltu lapsille, se ehdottomasti viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevaa aikuisväkeä!

Maailman mahtavin juhlashow syntyy yhdessä yleisön kanssa! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan! Taikuusesityksen kesto on 25 minuuttia ja sen jälkeen taikuri taittelee kaikille vieraille omat ilmapallerohahmot. Mahdollinen synttärisankari saa lisäksi halutessaan ja tilanteen salliessa mahtavan palleroista tehdyn juhlapäähineen, tai juhlasauvan! Ohjelman kokonaiskesto on enintään 60 minuuttia ja se on räätälöity varta vasten yksityisjuhliin sopivaksi.

Taikuri saapuu kotiinne, tai muuhun juhlanviettopaikkaan täydessä tällingissä, joten erillistä pukeutumistilaa ei tarvitse varata. Pienelle yleisölle esitys voidaan järjestää vaikkapa olohuoneessa, tai omalla takapihalla. Juhlia on pidetty myös leikki- ja seikkailupuistoissa, koulujen liikuntasaleissa – ja mummolassa. Taikuri tuo mukanaan oman pöydän, taikurilaukun ja pienen äänentoistolaitteen.

Shows also in English!

*** *** ***
Juhlapaketin hinta on Tampereen seudulla alkaen 180 euroa (sisältää kaikki kulut).
Muualle alkaen 180 euroa + kilometrikorvaus 0,57€ euroa per kilometri.

*** *** ***

Satujen taika-aarteet

Lastentaikuri Paspartuu ja Satujen taika-aarteet on Taiteen edistämiskeskuksen tuella valmistettu, 4–10-vuotiaille lapsille suunnattu taikuusesitys. Tässä taianomaisessa satuseikkailuesityksessä yleisö pääsee taikurin mukana kiehtovalle matkalle etsimään kadonnutta taikasauvaa! Esitys sopii esitettäväksi erilaisissa kulttuuriympäristöissä.

Kuva Rudi Thomas Photography