Lastentaikuri Paspartuu

Värikäs ja hassunhauska Lastentaikuri Paspartuu tempaisee mukaansa mahtavien taikuuksien hämmästyttävään maailmaan!

Paspartuu on värikäs ja hassunhauska esiintyjä, joka viihdyttää yleisöä vuorovaikutteisilla taikatempuilla. Omasta mielestään Paspartuu on maailman
mahtavin taikuri, jonka temput saattavat kuitenkin mennä välillä mönkään, tai
yllättää hänet itsensäkin. Yhdessä yleisön kanssa kanssa temput saadaan
onnistumaan, tai lavalle kutsutuista avustajista paljastuu taianomaisia
ominaisuuksia. Koska jokaisessa meissä on ripaus taikaa!

Paspartuun esitykset sopivat parhaiten noin 4–10-vuotiaille lapsille. Viihdyttävä esiintyminen ja lasten vilpitön riemu ilahduttavat ilman muuta myös paikalla olevia aikuisia!

Hersyvää riemua ja spontaaneja ilonkiljahduksia aikaansaavia Paspartuun taikuusesityksiä on esitetty vuodesta 2016 lähtien. Lapsille suunnattu vuorovaikutteinen laatuviihde on saanut hyvän vastaanoton ja runsaasti kiittelevää palautetta niin yksityis- kuin yritysasiakkailta, kuin myös kasvatus- ja kulttuurialan ammattilaisiltakin.


Paspartuulla on tarjolla seuraavat taikuusohjelmat:

- taikashow 25 minuuttia, tai useampien lyhyiden esitysten kokonaisuus
- ilmapalloeläinten taitteleminen tapahtumissa, 1 tai 2 tekijää
- ilmapalloeläintyöpaja
- taikatempputyöpaja
- edellisten yhdistelmät toiveiden ja sopimuksen mukaan
- synttäritaikuus ja ilmapalloeläimet

Sopimuksen mukaan taikuri voi tuoda mukanaan oman äänentoistolaitteiston esiintymistään varten. Esityksiin voidaan tehdä taustakangas- ja/tai ilmapallosomistus. Taikashowt, synttäripaketit ja ilmapallojentaittelu sisältävät taustamusiikin.


Kuva: Rudi Thomas Photography

"Lämpimät kiitokset vielä lauantain synttäriesiintymisestä herra Paspartuulle! Täällä päivänsankari oli enemmän kuin iloinen ja onnellinen ilmapallokoirastaan. Herra Paspartuu on ihailtavan rauhallinen ja taitava esiintyjä, sekä tietenkin taitava taikuri, joka huomioi lapset lämminhenkisellä otteellaan ja mykistävällä taikuudellaan. Toivottavasti vielä tulevaisuudessa tapaamme!"
(Syntymäpäivätaikuuden tilaaja, Nokia)

"Käytiin katsomassa tytsyn kanssa ja jäipäs hyvä mieli esityksestä. Kiitos!!"
(Rauta-Otran tapahtumavieras)

"Aivan loistava lasten taikuri. Suosittelen ihan kaikkialle!!!!"
(Syntymäpäivätaikuuden tilaaja, Valkeakoski)


"Eipä ollut tyttö ekaa kertaa avustamassa Taikuri Paspartuuta. Varmaan kolmas kerta jo kun valkkas Veeran. Ollaan niiiiin suuria faneja, monta esitystä käyty jo katsomassa!"

(Miia, Tampere)

"Kiitos eilisestä synttäriesityksestä, se oli aivan mahtava!! Sekä lapset että aikuiset tykkäsivät! Eilisestä lähtien meillä on leikitty vain taikurileikkejä ja pidetty monta esitystä."
(Synttäritaikuuden tilaaja, Pirkkala)

"Paspartuu valloitti tänään 25 ykkösluokkalaista kahden pojan 7-vuotissynttäreillä. Mahtava esitys kokonaisuudessaan. Lapset ja aikuiset tykkäsivät."
(Synttäritaikuuden tilaaja, Helsinki)