Maailman mahtavin taikashow syntyy yhdessä lasten kanssa – koska jokaisessa meissä on ripaus taikaa!

Mirabilis! Maailman mahtavin lastentaikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja kaikille muillekin jekkujen ystäville! Voit kutsua Paspartuun ilostuttamaan tapahtumasi pikkukävijöitä taikuusohjelmalla, tai taittelemaan taikuri-ilmapalloista hauskoja hahmoja. Poimi valmis paketti, tai kerro ajatuksesi, niin ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopimaan - maalle, merelle, minne vaan!

Taiotaan yhdessä! Paspartuu tykkää temppuilla ja hassutella yhdessä noin 4–10-vuotiaitten lasten kanssa. Vallaton esiintyminen, tarttuva tilannekomiikka ja lasten riemukkaat reaktiot ilahduttavat ilman muuta myös paikalla olevaa aikuisväkeä! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan!

Hersyvää riemua ja spontaaneja ilonkiljahduksia aikaansaavia Paspartuun taikuusohjelmia on esitetty vuodesta 2016 lähtien. Lapsille suunnattu vuorovaikutteinen laatuviihde on saanut hyvän vastaanoton ja runsaasti kiittelevää palautetta niin yksityis- kuin yritysasiakkailta, kuin myös kasvatus- ja kulttuurialan ammattilaisiltakin. Paspartuu nähtiin myös Talent Suomen kaudella 2020, MTV3-kanavalla.


Paspartuulla on tarjolla valmiita ohjelmapaketteja, mutta taianomainen ohjelma voidaan rakentaa myös toiveittesi pohjalta. Tarkemmat kuvaukset löytyvät Lasten ohjelmat -sivulta.

Taikatuokio
Taikatuokio on Lastentaikuri Paspartuun värikäs ja ilostuttava taikuusohjelma, joka sisältää paljon katseltavaa, ihmeteltävää, ihasteltavaa ja yhdessä tekemistä! Viihdyttää myös aikuisväkeä! Lue lisää...

Pallobaloo!
Pallobaloo! on Lastentaikuri Paspartuun viihteellinen, värikäs ja vuorovaikutteinen ilmapallojen taittelupiste, josta tapahtumakävijät voivat käydä noutamassa itselleen hauskan ilmapallerohahmon. Pallobaloo! voi olla oma ohjelmanumeronsa, tai yksi osa taianomaista tapahtumaohjelmaa. Lue lisää...


Juhlapaketti
Lastentaikuri Paspartuun Juhlapaketin voit tilata mihin tahansa yksityiseen juhlaan tai tilaisuuteen, esimerkiksi lastensynttäreille, tai suku- ja muihin perhejuhliin. Vaikka ohjelma on suunniteltu lapsille, se ehdottomasti viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevia aikuisia! Lue lisää...Shows also in english!

Lastentaikuri Paspartuu ja taikasauva

Lastentaikuri Paspartuu ja pallot

Ilmapallotaikuri Paspartuu

Lastentaikuri Paspartuu ja taikahattu

Kuvat Rudi Thomas Photography