Lastentaikuri Paspartuun ohjelmapaketit

Taikatuokio

Maailman mahtavin taikashow syntyy yhdessä lasten kanssa – koska jokaisessa meissä on ripaus taikaa! Taikatuokio on Lastentaikuri Paspartuun värikäs ja ilostuttava taikuusohjelma, joka sisältää paljon katseltavaa, ihmeteltävää, ihasteltavaa ja yhdessä tekemistä. Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan!

Taikatuokio-ohjelma on suunniteltu sopivaksi noin 4–10-vuotiaille lapsille. Ohjelma viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevaa aikuisväkeä, ja saattaapa olla, että myös aikuiset pääsevät kokeilemaan löytyykö heistäkin taianomaisia ominaisuuksia!

Shows also in English!

Pallobaloo!

Pallobaloo! on Lastentaikuri Paspartuun viihteellinen, värikäs ja vuorovaikutteinen ilmapallojen taittelupiste, josta tapahtumakävijät voivat käydä noutamassa itselleen hauskan ilmapallerohahmon. Pallobaloo! voi olla oma ohjelmanumeronsa, tai yksi osa taianomaista
tapahtumaohjelmaa.

Värikkääksi somistetulla taittelupisteellä reipas ja näyttävä taikuri taittelee taikuri-ilmapalloista perinteisiä pallopuudeleita, ja niiden lisäksi tietenkin vaikka minkälaisia muitakin teoksia aina lippalakista lasermiekkaan! Pallon hakijat saavat valita mieleisensä vaihtoehdon ja väritoiveitakin voi esittää. Taikuri luo pisteellään showtunnelmaa taustamusiikin siivittämänä ja rupattelee samalla pallonhakijoiden kanssa.


Juhlapaketti

Lastentaikuri Paspartuun Juhlapaketin voit tilata mihin tahansa yksityiseen juhlaan tai tilaisuuteen, esimerkiksi lastensynttäreille, tai suku- ja muihin perhejuhliin. Vaikka ohjelma on suunniteltu lapsille, se ehdottomasti viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevaa aikuisväkeä!

Maailman mahtavin juhlashow syntyy yhdessä yleisön kanssa! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan! Taikuusesityksen kesto on 25 minuuttia ja sen jälkeen taikuri taittelee kaikille vieraille omat ilmapallerohahmot. Mahdollinen synttärisankari saa lisäksi halutessaan ja tilanteen salliessa mahtavan palleroista tehdyn juhlapäähineen, tai juhlasauvan! Ohjelman kokonaiskesto on enintään 60 minuuttia ja se on räätälöity varta vasten yksityisjuhliin sopivaksi.

Taikuri saapuu kotiinne, tai muuhun juhlanviettopaikkaan täydessä tällingissä, joten erillistä pukeutumistilaa ei tarvitse varata. Pienelle yleisölle esitys voidaan järjestää vaikkapa olohuoneessa, tai omalla takapihalla. Juhlia on pidetty myös leikki- ja seikkailupuistoissa, koulujen liikuntasaleissa – ja mummolassa. Taikuri tuo mukanaan oman pöydän, taikurilaukun ja pienen äänentoistolaitteen.

Shows also in English!

*** *** ***
Juhlapaketin hinta on Vesilahteen ja naapurikuntiin 250 euroa (sisältää matkakulut).
Muualle alkaen 220 euroa + matkakulut 0,60 euroa per kilometri

*** *** ***

Taikahyrrä

Erottuva ja energinen lähitaikuri Paspartuu saa päät pyörälle ihmeellisillä lähitaikuuksilla kaupoissa ja kivijalkaliikkeissä, esimerkiksi avajais- ja teemapäivien tiimellyksessä. Taikuri kiertelee liikkeessä ja tekee pieniä taikatemppuja muutamalle kävijälle kerrallaan. Taikahyrrän kesto on minimissään kaksi tuntia ja maksimissaan kahdeksan tuntia.

Satujen taika-aarteet

Lastentaikuri Paspartuu ja Satujen taika-aarteet on Taiteen edistämiskeskuksen tuella valmistettu, 4–10-vuotiaille lapsille suunnattu taikuusesitys. Tässä taianomaisessa satuseikkailuesityksessä yleisö pääsee taikurin mukana kiehtovalle matkalle etsimään kadonnutta taikasauvaa! Esitys sopii esitettäväksi erilaisissa kulttuuriympäristöissä.

Lastentaikuri Paspartuu