Lastentaikuri Paspartuun ohjelmapaketit

Taikatuokio

Maailman mahtavin taikashow syntyy yhdessä lasten kanssa – koska jokaisessa meissä on ripaus taikaa! Taikatuokio on Lastentaikuri Paspartuun värikäs ja ilostuttava taikuusohjelma, joka sisältää paljon katseltavaa, ihmeteltävää, ihasteltavaa ja yhdessä tekemistä. Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan!

Taikatuokio-ohjelma on suunniteltu sopivaksi noin 4–10-vuotiaille lapsille. Ohjelma viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevaa aikuisväkeä, ja saattaapa olla, että myös aikuiset pääsevät kokeilemaan löytyykö heistäkin taianomaisia ominaisuuksia!

Shows also in English!

*** *** ***

Ohjelma uudistuu jatkuvasti ja tällä hetkellä mukana on parhaita paloja vuosilta 2016–2021. Kokonaisuutta siivittää taustamusiikki, sekä tunnelmaa tehostaa lavastus tai somistus, tapahtumapaikasta riippuen. Pakettiin sisältyvät äänentoistolaitteet puheelle ja musiikille, jos tapahtuman järjestäjällä ei sellaisia ole tarjolla. Voit taikuutta tilatessasi myös kysellä vinkkejä, mikäli jokin seikka tapahtuman järjestämisessä vielä mietityttää!

Taikatuokiosta on tilattavissa 40, 25 ja 2 x 20 minuutin kokonaisuudet.

Saatavilla on myös Taikatuokio PLUS, jossa valitun mittaisen taikuusohjelman jälkeen taikuri taittelee ilmapalloista hauskoja hahmoja tapahtumakävijöille mukaan vietäväksi, sekä jakaa taikurin kaverikortteja! Plus-ohjelman kesto on 30 minuuttia – 1 tunti. Jos kaipaat ilmapalleroiden taittelua pidemmäksi ajaksi, tai erillisenä ohjelmanumerona valitse Pallobaloo!


*** *** ***

Pallobaloo!

Pallobaloo! on Lastentaikuri Paspartuun viihteellinen, värikäs ja vuorovaikutteinen ilmapallojen taittelupiste, josta tapahtumakävijät voivat käydä noutamassa itselleen hauskan ilmapallerohahmon. Pallobaloo! voi olla oma ohjelmanumeronsa, tai yksi osa taianomaista tapahtumaohjelmaa.

Värikkääksi somistetulla taittelupisteellä näyttävä taikuri taittelee taikuri-ilmapalloista perinteisiä pallopuudeleita, ja niiden lisäksi tietenkin vaikka minkälaisia muitakin teoksia aina lippalakista lasermiekkaan! Pallon hakijat saavat valita mieleisensä vaihtoehdon ja väritoiveitakin voi esittää. Taikuri luo pisteellään showtunnelmaa ja rupattelee pallonhakijoiden kanssa.

*** *** ***
Ympäri tapahtuma-aluetta kävijöiden mukana liikkuvat pallohahmot piristävät maisemaa ja korostavat tapahtuman teemaa. Tilaajan kannattaakin ennalta miettiä, voisiko pallojen värin sovittaa teeman, tai yrityksen oman värin mukaiseksi. Värivaihtoehdot on yhdistetty PMS-värikoodiin. Pallobaloossa! käytetään Sempertexin biohajoavia, luonnonkumista valmistettuja ilmapalloja. Pallot ovat erittäin kestäviä ja hahmot säilyttävät muotonsa jopa yli viikon. Hiekkaa, kovaa hellettä ja pakkasta ne eivät kuitenkaan kestä.

Pallobaloossa! pyritään pitämään jonot lyhyinä ja mielet iloisina! Ilmapallot täytetään ammattipumpulla ja hahmoja syntyy parhaimmillaan salamannopeaan tahtiin jopa noin 100 kappaletta tunnissa. Suuriin tapahtumiin taikuri tuo oman avustajan, jolloin hahmojen määrää saadaan lisättyä ja tahtia nopeutettua. Taustamusiikki ja äänentoistolaite kuuluvat pakettiin.

Pallobaloo! -pisteen voit tilata tapahtumaasi 1–5 tunnin ajaksi. Taikuri pitää 15 minuutin mittaisen tauon noin kahden tunnin välein.
*** *** ***

Juhlapaketti

Lastentaikuri Paspartuun Juhlapaketin voit tilata mihin tahansa yksityiseen juhlaan tai tilaisuuteen, esimerkiksi lastensynttäreille, tai suku- ja muihin perhejuhliin. Vaikka ohjelma on suunniteltu lapsille, se ehdottomasti viihdyttää tarttuvalla tilannekomiikalla ja lasten riemukkailla reaktioilla myös paikalla olevaa aikuisväkeä!

Maailman mahtavin juhlashow syntyy yhdessä yleisön kanssa! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan! Taikuusesityksen kesto on 25 minuuttia ja sen jälkeen taikuri taittelee kaikille vieraille omat ilmapallerohahmot. Mahdollinen synttärisankari saa lisäksi halutessaan ja tilanteen salliessa mahtavan palleroista tehdyn juhlapäähineen, tai juhlasauvan! Ohjelman kokonaiskesto on enintään 60 minuuttia ja se on räätälöity varta vasten yksityisjuhliin sopivaksi.

Taikuri saapuu kotiinne, tai muuhun juhlanviettopaikkaan täydessä tällingissä, joten erillistä pukeutumistilaa ei tarvitse varata. Pienelle yleisölle esitys voidaan järjestää vaikkapa olohuoneessa, tai omalla takapihalla. Juhlia on pidetty myös leikki- ja seikkailupuistoissa, koulujen liikuntasaleissa – ja mummolassa. Taikuri tuo mukanaan oman pöydän, taikurilaukun ja pienen äänentoistolaitteen.

Shows also in English!

*** *** ***
Juhlapaketin hinta on alkaen 180 euroa + matkakulut (Lempäälä) 0,44e/km.

*** *** ***

Lastentaikuri Paspartuu