Glögi ja pussillinen porkkanoita

Vanhan kartanon uniikki atmosfääri luo mitä elämyksellisimmän näyttämön ainutlaatuiselle, jouluteemaiselle pakopelille! Olette lämpimästi tervetulleita tunnelmoimaan joulun taikaa!

**Toinen pelikausi tulossa joulukaudelle 2023!**

Palvelusväki on ihmeissään. Hajamieliseksi ja harvasanaiseksi muuttuneen kartanon isännän on jo useana päivänä nähty vetäytyvän omiin oloihinsa. Kotvan kuluttua ovien takaa on kuitenkin kuulunut puheen paapatusta, musiikkia ja riemukasta naurua. Kun palvelusväki on huhuillut ja vienyt isännälle iltaglögin, on tämä ollutkin lukemassa kirjaa, katselemassa ulos ikkunasta, tai tunkemassa porkkanapussia kaappiin. Mitä milloinkin. Kuvitteleeko palvelusväki omiaan, vai tapahtuuko talossa kummia?

Glögi – ja pussillinen porkkanoita on metka ja iloinen, tarinallinen pakopeli, jota pelataan jouluisesti somistetuissa puitteissa vanhan kartanon salongissa.

Peli on suunniteltu aikuisille, mutta isommat lapset pelaavat mukavasti aikuisten mukana. Pelaajamäärä 2–5 henkilöä.

Peliaikaa teillä on 60 minuuttia. Pelinohjaajanne auttaa teitä tarvittaessa löytämään mantelin puurosta, joten myös ensikertalaisilla on mahdollisuus selvittää kaikki tehtävät ajan puitteissa.


”Tyylikäs ja tunnelmallinen kokonaisuus. Tarina ja pulmat tukivat toisiaan kivasti.”

”Huoneessa hyvä tarina, joka pysyi mukana koko huoneen ajan. Hienosti miljöötä kunnioittava pakohuone. Kannattaa käydä!”

”Todella hyvä ja positiivinen kokemus! Kokeneellekin pakopelaajalle
tarpeeksi haastetta ja oikein mallikas toteutus.”