Mystikko ja Loihtija

Karismaattiset kaverukset Mystikko ja Loihtija kutsuvat mielenkiintoiselle matkalle entisaikain taikuuden ja mystiikan pariin. Hauska esitys viihdyttää ja kummastuttaa kaiken ikäisiä.

Entisaikain kaverukset Mystikko Alexander XIII ja Loihtija Samu Kuusisto vievät tapahtumayleisön jännittävälle ja viihdyttävälle matkalle mystiikan ja taikuuden pariin.

Esitys pohjautuu kansanperinteeseen, uskomuksiin, taikauskoon ja loitsuihin. Se sisältää myös aitoja keskiajalta peräisin olevia taikureiden ihmeitä, sekä ripauksen kalevalaista mystiikkaa. Loihtija luo esitykseen tiivistä tunnelmaa kehärummulla ja kurkkulaulannalla.

Kaverusten esityksiä on nähty jo viisi vuotta, ja ne ovat löytäneet tiensä markkinakävijöiden sydämiin. Humoristisella otteella höystetty vuorovaikutteinen taikuusesitys sopii koko perheen ohjelmaksi esimerkiksi perinnetapahtumiin, kylämarkkinoille, keskiaikatapahtumiin, sekä maaseutu- ja erämessuille. Mystikko ja Loihtija vierailevat mielellään myös vaikkapa yrityksen virkistyspäivänä laavulla, tai poiketa vastaanottamaan vieraita erämaasafarin majapaikassa.

Mystikolla ja Loihtijalla on mahdollisuus saapua tapahtumaan oman telttansa kanssa, jolloin esitykset voidaan järjestää myös teltalla. Esitysten välissä Mystikko voi tehdä tarot- tai riimukiviennustuksia, sekä Loihtija myydä käsitöitään ja muun muassa luonnonyrttejä.


Mystikolta ja Loihtijalta on saatavilla seuraavat palvelut:

- taikuusesitys 25 minuuttia
- 2–4 15 minuutin taikuustuokiota tapahtumaan
- tapahtuman elävöittäjinä toimiminen
- tapahtuman isännöinti ja juonnot
- tapahtumissa, sekä esitysten lisänä Tarot-tulkintoja

Kuva Opa Latvala