Mystikko ja Loihtija

Karismaattiset kaverukset Mystikko ja Loihtija kutsuvat mielenkiintoiselle matkalle entisaikain taikuuden ja mystiikan pariin. Hauska ja kiehtova esitys viihdyttää ja kummastuttaa kaiken ikäisiä.

Entisaikain kaverukset Mystikko Alexander XIII ja Loihtija Samu Kuusisto vievät tapahtumayleisön jännittävälle ja viihdyttävälle matkalle mystiikan ja taikuuden pariin.

Esitys pohjautuu kansanperinteeseen, uskomuksiin, taikauskoon ja loitsuihin. Se sisältää myös aitoja keskiajalta peräisin olevia taikureiden ihmeitä, sekä ripauksen kalevalaista mystiikkaa. Loihtija luo esitykseen tiivistä tunnelmaa kehärummulla ja kurkkulaulannalla.

Kaverusten esityksiä on nähty jo vuodesta 2014, ja ne ovat löytäneet tiensä markkinakävijöiden sydämiin. Humoristisella otteella höystetty vuorovaikutteinen taikuusesitys sopii koko perheen ohjelmaksi esimerkiksi perinnetapahtumiin, kylämarkkinoille, keskiaikatapahtumiin, sekä maaseutu- ja erämessuille. Mystikko ja Loihtija vierailevat mielellään myös vaikkapa yrityksen virkistyspäivänä laavulla, tai poiketa vastaanottamaan vieraita erämaasafarin majapaikassa.

Mystikolla ja Loihtijalla on mahdollisuus saapua tapahtumaan oman telttansa kanssa, jolloin esitykset voidaan järjestää myös teltalla. Esitysten välissä Mystikko voi tehdä tarot- tai riimukiviennustuksia, sekä Loihtija myydä käsitöitään ja muun muassa luonnonyrttejä.


Mystikolta ja Loihtijalta on saatavilla seuraavat palvelut:

Entisaikain ihmeitä
, 20–30 minuutin mittainen taikuusesitys
- taikashow, jossa esitellään markkinayleisölle entisaikain ihmeitä, loitsuja ja maagisia esineitä (ulkona käytetään myös tulta)
- huumoripitoinen esitys sopii kaiken ikäisille
- voidaan esittää Mystikon ja Loihtijan oman Mustan teltan edustalla
- Loihtija luo tunnelmaa kehärummulla ja kurkkulaulannalla
- esiintyminen myös englannin kielellä


Elävöittäminen
- esitysten yhteydessä tilaisuuden elävöittämistä
- mahdollisuus tuoda paikalle oma Musta teltta, jos tapahtuman kesto on vähintään 5 tuntia (telttapaikka maakiinnityksellä 4x6 metriä)

Mystiikkaa ja tulimagiaa -show, 30 minuuttia
- taikuutta ja tulta sisältävä show syksyn pimeneviin iltoihin
- esitetään ulkona
- Loihtija luo tunnelmaa kehärummulla ja kurkkulaulannallaKerro meille ajatuksesi ohjelmakokonaisuudesta ja tapahtuman luonteesta, niin räätälöimme sinulle tarjouksen.

Kuva Opa Latvala

Mystikko ja Loihtija Muinaismarkkinoilla

Taikakartanon Mystikko

Mystikko ja Loihtija

Mystikko ja tulimagiaa