Viimeinen illallinen

Olette lämpimästi tervetulleita Viimeiselle illalliselle Taikasalongin ainutlaatuisen tarinallisen elämyspelin pauloihin! Peli palaa pelattavaksi tammikuussa 2023.

Elokuisena iltana vuonna 1904, vanhempiensa jälkeen kartanon perinyt nuori isäntä Hans kutsui rouvansa Helenan kanssa joukon vieraita illalliselle kartanonsa ruokailusalonkiin. Jotain odottamatonta kuitenkin tapahtui. Nuorta emäntää ei ole sen koommin nähty, eikä kartanoa tuon päivän jälkeen mainita lainkaan historiankirjoissa. Mistä on kyse – siitä eivät kylänmiehet suostu puhumaan. On teidän vuoronne saapua Hansin ja Helenan salonkiin illallisvieraiksi ja selvittää, mitä viimeisenä iltana tapahtui.

Vanhassa kartanossa sijaitseva, entisaikain tyyliin sisutettu tummansävyinen salonki toimii nostalgiaa henkivän pakopelin ainutlaatuisena näyttämönä.

"Onnistunut kokonaisuus, ehjä tarina, jota jokainen pelin osa tuki ja vei eteenpäin."

"Mukaansa tempaava peli, kiva tarina ja tunnelma! "

"Erittäin hyvä toteutus ja vangitseva kokemus. Suosittelemme! Kokonaisuus 5/5."


Peliaikaa teillä on yksi tunti ja vihjeitä pelin etenemiseen saatte tarvittaessa pelinvetäjältänne. Viimeinen illallinen on suunniteltu aikuisille ja maksimi pelaajamäärä on 5 henkilöä. Nimestään huolimatta peliin ei kuulu ruokailua.


Pelihinnasto:

2 hlöä 80€ (40€/ hlö)
3 hlöä 96€ (32€/ hlö)
4 hlöä 112€ (28€/ hlö)
5 hlöä 120€ (24€/ hlö)


Maksu maksetaan paikan päällä ja maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, Samsung-/ Google-/ Apple Pay, sekä käteinen tasaraha. Yritysasiakkaille on laskutusmahdollisuus, jolloin laskutuslisä 5 euroa.


Varatun pelin peruminen on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen varattua peliaikaa. Kokonaan perumattomista varatuista peliajoista veloitamme minimi pelihinnan 80 euroa. Tiloissamme ei voi nauttia alkoholia, eikä peliä pääse pelaamaan päihtyneenä. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä.

Jos haluat varata kaksi, tai useampia peliaikoja samalle päivälle, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Salongissa on helteillä viilentävä ilmastointi ja talvella lämmitys.

Taikasalonki
Kuljun kartanon päärakennus
Tampereentie 272
37560 Lempäälä

taikasalonki(a)taikakartano.fi
www.taikasalonki.fi

puh. 040 568 6683 (myös WhatsApp)
Varaukset vain Slotin kautta.