Taikuri Waris


Ihmeiden asiantuntija, taikuri Aleksander Waris esittää viihdyttävää taikuutta aikuiselle yleisölle.
Vanhan ajan taikuuksien tunnelma ja salaisuuksien verhojen raottaminen luovat elämyksellisiä hetkiä arjen keskelle.

Ihmeiden asiantuntija, Taikuri Aleksander Waris tuo nykypäivään taianomaista satujen lumoa ja tunnelmia vanhanajan taikuuksista. Waris on löytänyt taikuuksiensa uniikit elementit, sekä inspiraatiot niiden rakentamiseen matkatessaan maailmalla. Hänen intohimonsa on päästä esittelemään ihmeitä ja illuusioita, jotka herättelevät yleisössä elämyksellistä uskoa ihan oikeaan taikuuteen!

Taikuus, mentalismi ja stand-up yhdistyvät esityksissä ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi. Lavaohjelmassa voi olla esimerkiksi tulielementtejä, esineiden olomuotojen muuttamista toiseksi, sekä salaisten ajatusten lukemista kaukoputkella. Lähitaikuuden puolella voidaan nähdä lusikan taipumista ajatuksen voimalla, sekä ihmeitä yleisön omilla esineillä.

Taikuuden Jack Sparrowksikin nimetty Waris on taidokas, näyttävä ja viihdyttävä aikuisten taikuri, jonka esityksiä myös nuorempi väki on tervetullutta seuraamaan.


Taikuri Wariksella on tarjolla seuraavat taikuusohjelmat:

- lavaesitys 25 minuuttia
- lähitaikuus alkaen 1 tunti
(Lähitaikuudessa taikuri kiertelee tapahtumavieraidesi joukossa esittämässä 5–10 minuutin mittaista taikuusesitystä esimerkiksi kullekin pöytäseurueelle erikseen. Tämän taikuuden muodon kiehtovuus perustuu osittain katsojien omissa käsissä tapahtuviin taikuusilmiöihin.)
- edellisten yhdistelmät toiveiden ja sopimuksen mukaan

Rudi Thomas Photography

Rudi Thomas Photography