Taikasynttärit kartanossa!

Tervetuloa juhlimaan ikimuistoisia lastensynttäreitä tunnelmalliseen Taikasalonkiin oman taikashown ja herkkujen merkeissä!

Lastentaikuri Paspartuun isännöimien taikasynttäreiden ohjelmassa on aluksi puolen tunnin mittainen taikashow, jossa lapset pääsevät tekemään taikuuksia yhdessä taikurin kanssa. Esityksen jälkeen siirrytään herkkupöydän ääreen. Päivänsankari voi myös availla halutessaan saamiaan lahjoja. Lopuksi taikuri taittelee ilmapallerohahmot kaikille vieraille kotiin vietäväksi. Synttärisankari saa lisäksi erityisen palleroista tehdyn juhlapäähineen.

Juhlatarjoiluna on karkki- ja sipsibuffetti, sekä limua ja mehua. Oman synttärikakun voi tuoda mukana (ei elävää tulta, eli ei kynttilöitä). Tarjoamme lautaset ja välineet kakun syömiseen. Emme suosi kertakäyttöisyyttä, vaan lapsetkin saavat herkutella fiineistä astioista.

Kesällä avaamme Taikasalongin pariovet takapihan puutarhaan, jolloin osa ohjelmasta voidaan toteuttaa ulkona.

Taikasalonkiin mahtuu kerrallaan 10 lasta + pari aikuista juhlien viettoon. Paikalla tulee olla valvomassa vähintään yksi oma aikuinen. Suosittelemme sisäkenkiä, tai villasukkia salongin puolelle. Tilan vierestä löytyy wc.

Taikasynttäreiden hinta on 290 euroa (sis. alv) ja varattu aika 1,5 tuntia.

Jos haluat tilata synttäritaikuutta kotiin, tai muuhun juhlatilaan, lue lisää Paspartuun Juhlapaketista.