Sisältötietoja Taikasalongin taikuustapahtumista

Herrasmieshuijari
Taikuri Wariksen ainutlaatuisessa lähitaikuusshowssa vieraat pääsevät itse taikuuksien keskipisteeseen. Salongissa pöydän äärellä istuvat vieraat osallistuvat itse taikuuksien tapahtumiseen ja mitä todennäköisimmin tulevat röyhkeästi huijatuiksi. Waris isännöi showta viihdyttävään ja viehättävään, omintakeiseen tyyliinsä. Esityksen ikäraja on 18. Esityksen jälkeen tarjolla on salonkikahvit (kahvia/ teetä/ mehua ja pikkumakeaa). Esityksen kesto on 35 minuuttia + tarjoilu.

Kauhujen salonki - tummaa taikuutta kovahermoisille
Taikasalonki muuttuu lokakuun ajaksi aaveiden, henkien ja yliluonnollisuuksien tyyssijaksi. Salongissa päästään kokemaan myös erityistä kauhua. Jos pakenemisen sijaan janoat jännitystä ja veret seisauttavia hetkiä, olet juuri oikea vieras istahtamaan Kauhujen salongin pöydän ääreen.

Ihmeiden asiantuntija, taikuri Waris, on kerännyt esitettäväksi uniikin kokoelman hyytäviä taikuuksia. Näitä et koe missään muualla. Tumman tunnelman maksimoimiseksi esitys toteutetaan lähitaikuutena ja yleisömäärä on 10 henkilöä kerrallaan. Salongin ovia ei lukita. Paikalta saa poistua, jos piina tuntuu ylitsepääsemättömältä. Esitystä ei suositella herkille ja se on tarkoitettu vain aikuisille. Esityksen kesto on 30 minuuttia ja sen jälkeen on tarjolla salonkikahvit (kahvia/ teetä/ mehua ja pikkumakeaa).