Sisältötietoja Taikasalongin taikuustapahtumista

Ihmemaan teekutsut
Tervetuloa hupsun taikurin salonkiin, missä mikään ei taida toimia niin kuin pitäisi! Esityksen aikana tapahtuu hassuja asioita, joissa teekutsujen vieraat ovat tärkeässä roolissa. Paikalle on kutsuttu myös valkoinen kani...joka on vahingossa jäänyt näkymättömäksi. Hupsun taikurin temput saattavat monesti mennä hieman pieleen, mutta yhdessä lasten ja valkoisen kanin avulla ne saadaan taas onnistumaan! Ihmemaan teekutsut on Lastentaikuri Paspartuun taikuusesitys noin 4–10-vuotiaille lapsille vanhempineen. Esityksen jälkeen taikuri taittelee lapsille ilmapalleroista kaniinit mukaan vietäviksi ja tarjolla on kahvia/ teetä/ mehua, sekä mielin määrin hattaraa.
Esityksen kesto on 30 minuuttia + ilmapallohahmojen taittelu/ tarjoilu.

Juhannustaikoja

Entisaikain velho Mystikko Alexander on tuttu kasvo muinais- ja keskiaikatapahtumista. Mystikon taikuudet pohjautuvat muun muassa kansanperinteeseen, uskomuksiin, loitsuihin, taikauskoon ja kalevalaiseen mystiikkaan. Juhannuksen alla Mystikko tekee kansanperinteestä tuttuihin juhannustaikoihin pohjautuvia kiehtovia taikuuksia erilaisilla luonnonmateriaaleilla. Löytyykö juhannuksena sulhanen, tai onko nykyisen puolison kanssa taianomaista energiaa? Se selviää Mystikon maagisilla taikuuksilla. Esitys sopii kaiken ikäisille. Lapsilla on oltava mukana oma aikuinen. Esityksen jälkeen on tarjolla kahvia/ teetä/ mehua.
Esityksen kesto on 30 minuuttia + tarjoilu.

Herrasmieshuijari
Taikuri Wariksen ainutlaatuisessa lähitaikuusshowssa vieraat pääsevät itse taikuuksien keskipisteeseen. Salongissa pöydän äärellä istuvat vieraat osallistuvat itse taikuuksien tapahtumiseen ja mitä todennäköisimmin tulevat röyhkeästi huijatuiksi. Waris isännöi showta viihdyttävään ja viehättävään, omintakeiseen tyyliinsä. Esityksen ikäraja on 18. Esityksen jälkeen tarjolla on kahvia/ teetä.
Esityksen kesto on 25 minuuttia + tarjoilu.