Oma taikashow

Tervetuloa oman porukan kesken Taikasalonkiin! Järjestämme mielellämme taianomaisen elämyksen pienen tilaisuutesi vieraille.

Oma taikashow on Taikasalongissa järjestettävä, helposti varattava ohjelmapaketti, jonka voi tilata esimerkiksi perheelle, tai vaikkapa kaveri-, työ- tai polttariporukan ohjelmanumeroksi. Varaukseen sisältyy valmis tila, valitun taikurihahmon esitys, sekä salonkikahvit. Varauksen pituus on 1,5 tuntia. Taikuusesityksen kesto on 30 minuuttia.

Taikasalonki on vanhan ajan henkeen sopivaksi sisustettu, tummansävyinen ja aavistuksen krumeluuri pieni tapahtumatila. Tilaan mahtuu enintään 10 vierasta kerrallaan. Lapsilla tulee olla valvomassa vähintään yksi oma aikuinen. Suosittelemme sisäkenkiä, tai villasukkia salongin puolelle. Tilan vierestä löytyy wc.

Voit valita Oman taikashowsi esiintyjän seuraavista:
Lastentaikuri Paspartuu
Taikuri Waris (aikuisille)
Mystikko (aikuisille & lapsille)
Voit myös valita esityksen sijaan taikuuden opetusta, tai ilmapallotyöpajan.

Ohjelmapakettiin sisältyy salonkikahvit. Tarjolla on: kahvia/ teetä/ mehua, sekä pikkumakeaa. Emme suosi kertakäyttöisyyttä, vaan meillä herkutellaan fiineistä astioista. Alkoholia tiloissamme ei tarjoilla, eikä omia juomia voi tuoda mukana. 70 euron lisämaksusta tarjolle saa rajattomasti hattaraa (hinta sis. laite, materiaalit, työ).

Oman taikashown hinnasto:
ma–to 230€ + 10€/hlö (sis. alv)
pe–su 300€ + 10€/hlö (sis. alv)

Yksityishenkilöiden maksutavat: yleisimmät maksukortit, Google/ Apple/ Samsung Pay.
Yritysten maksutavat: pankkikortti, yleisimmät luottokortit, lasku, verkkolasku.

Jos haluat tilata taikashown kotiin, tai muuhun juhlatilaan, pyydä tarjous!