Kuljun kummitus - pimeän kuun pakopeli

Taikasalonki vanhan kartanon sydämessä muuntautuu lokakuun ajaksi kummitusten ja kummallisuuksien tyyssijaksi. Olette lämpimästi tervetulleita ainutlaatuisen tarinallisen elämyspelin pauloihin!

**Ensimmäinen pelikausi päättyi 31.10.2022.**

Kylänmiehet ovat vakuuttuneita siitä, että Selja sai noituudellaan kyyrymummon, Jokisen Hildan, kissan juoksemaan pirtin hirsiseinän läpi. Seljan tiedetään myös hiljentäneen arkkusaattueen hevosten kavioiden kopseen, kun Hildaa vietiin kirkkomaalle. Varmuutta ei koskaan saatu Seljasta patisteltua, sillä tämä katosi kartanon metsikköön hämäränhetkellä vuoden viimeisen neljänneksen alettua. Oliko Selja noita? Miksi hän katosi? Uskaltaudutteko peremmälle selvittämään Kuljun kummituksen mysteeriä?

Kuljun kummitus on tarinallinen elämyspeli, pakopeli, jonka ensimmäinen kausi oli pelattavissa 1.10.–31.10.2022 ainutlaatuisissa puitteissa vanhassa kartanossa. Varauksen pituus on 60 minuuttia. Koputattehan kartanon oveen samalla kellonlyömällä, kuin varauksenne alkaa. Pelinvetäjänne tulee teitä vastaan ja liikkuu kannoillanne koko pelin ajan.

Peli on jännittävä. Salongissa on hämärää ja sen lavastus ja äänimaailma on karmiva. Peli on suunniteltu seikkailunjanoisille aikuisille, mutta yhdessä aikuisten kanssa se voi sopia myös isompien lasten pelattavaksi.

Maksimi pelaajamäärä on 4 henkilöä.

Pelihinnasto 2022:

2 hlöä 80€ (40€/ hlö)
3 hlöä 96€ (32€/ hlö)
4 hlöä 112€ (28€/ hlö)

Maksu maksetaan paikan päällä ja maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, Samsung-/ Google-/ Apple Pay, sekä käteinen tasaraha.

Varatun pelin peruminen on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen varattua peliaikaa. Kokonaan perumattomista varatuista peliajoista veloitamme minimi pelihinnan 80 euroa. Tiloissamme ei voi nauttia alkoholia, eikä peliä pääse pelaamaan päihtyneenä. Pelinvetäjällä on oikeus keskeyttää peli. Myös keskeytetystä pelistä veloitamme minimi pelihinnan 80 euroa. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä.

Salongissa on syksyllä lämmitys. Ulkokengät tulee jättää eteiseen, mutta suosittelemme sisäkenkiä, -tossuja, tai villasukkia. Omat työkalut ja valonlähteet eivät ole sallittuja. Niitä ja muita arvoesineitä, kuten puhelimia varten aulassa on lukittava laatikko.

Taikasalonki
Kuljun kartanon päärakennus
Tampereentie 272
37560 Lempäälä

taikasalonki(a)taikakartano.fi
www.taikasalonki.fi

puh. 040 568 6683 (myös WhatsApp)

Varaukset vain Slotin kautta.