Info

Taikasalonki/ Kuljun kartanon päärakennus
Tampereentie 272
37560 Lempäälä

puh. 040 568 6683 (myös WhatsApp)

taikasalonki(a)taikakartano.fi

Taikasalonki on vanhan ajan henkeen sopivaksi sisustettu, tummansävyinen ja aavistuksen krumeluuri tila Lempäälän Kuljun kartanon vanhassa päärakennuksessa. Koivukujan päässä, mäen päällä sijaitsevaan vaaleaan puiseen kartanoon kuljetaan sisään paraatirapun kautta pääovista ja Taikasalongit pariovet näkyvät suoraan lumoavan punaisen aulan vastapuolella.

Salongissa on kesällä viilentävä ilmastointi ja kylmillä keleillä lämmitys. Ulkovaatteet ja -kengät jätetään aulaan ja suosittelemme salongin puolelle sisäkenkiä, tai villasukkia. Aulassa on asiakas-wc, sekä lukittava laatikko, johon arvotavarat voi jättää pelin ajaksi.

 

Kaikille tutusta Ideaparkista Kartanolle on matkaa 4 km. Lempäälän rautatieasemalta 9 km ja Tampereeltakin alle 15 km. Kauppakeskittymän pihassa on runsaasti parkkitilaa isoillekin autoille, bussipysäkit ovat vieressä ja pyörätietä pääsee koko matkan Tampereelta Lempäälään. Matkailuajoneuvojen yöpymiseen suosittelemme Ideaparkin BestParkia.

Kartanossa toimivat Taikasalongin lisäksi Jone Mattila Tattoo Artist ja Kiinteistöleijonat. Kuljun kylän kartanoalueella sijaitsevat myös Hintakaaren myymälä kartanon vanhassa navetassa, WoolWomen viereissä erillisrakennuksessa, sekä K-Supermarket.