Glögi ja pussillinen porkkanoita

Vanhan kartanon uniikki atmosfääri luo mitä elämyksellisimmän näyttämön ainutlaatuiselle, jouluteemaiselle pakopelille! Olette lämpimästi tervetulleita tunnelmoimaan joulun taikaa!

**Peli on pelattavissa 30.12.2022 saakka.**

Palvelusväki on ihmeissään. Hajamieliseksi ja harvasanaiseksi muuttuneen kartanon isännän on jo useana päivänä nähty vetäytyvän omiin oloihinsa. Kotvan kuluttua ovien takaa on kuitenkin kuulunut puheen paapatusta, musiikkia ja riemukasta naurua. Kun palvelusväki on huhuillut ja vienyt isännälle iltaglögin, on tämä ollutkin lukemassa kirjaa, katselemassa ulos ikkunasta, tai tunkemassa porkkanapussia kaappiin. Mitä milloinkin. Kuvitteleeko palvelusväki omiaan, vai tapahtuuko talossa kummia?

Glögi – ja pussillinen porkkanoita on metka ja iloinen tarinallinen pakopeli, joka on pelattavissa 14.11.–30.12.2022 jouluisesti somistetuissa puitteissa vanhan kartanon salongissa. Saavuttehan paikalle tasan varatun ajan alkaessa. Pelinvetäjänne noutaa teidät kartanon pääovelta.

Varauksen pituus on 60 minuuttia. Peli on suunniteltu aikuisille, mutta isommat lapset voivat pelata aikuisten mukana. Maksimi pelaajamäärä on 5 henkilöä.

Pelihinnasto:

2 hlöä 80€ (40€/ hlö)
3 hlöä 96€ (32€/ hlö)
4 hlöä 112€ (28€/ hlö)
5 hlöä 120€ (24€/ hlö)


Maksu maksetaan paikan päällä ja maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, Samsung-/ Google-/ Apple Pay, sekä käteinen tasaraha.

Varatun pelin peruminen on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen varattua peliaikaa. Kokonaan perumattomista varatuista peliajoista veloitamme minimi pelihinnan 80 euroa. Tiloissamme ei voi nauttia alkoholia, eikä peliä pääse pelaamaan päihtyneenä. Pelinvetäjällä on oikeus keskeyttää peli. Myös keskeytetystä pelistä veloitamme minimi pelihinnan 80 euroa. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä.

Jos haluat varata kaksi, tai useampia peliaikoja samalle päivälle, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Salongissa on viileillä keleillä lämmitys. Ulkokengät tulee jättää eteiseen, mutta suosittelemme sisäkenkiä, -tossuja, tai villasukkia. Omat työkalut ja valonlähteet eivät ole sallittuja. Niitä ja muita arvoesineitä, kuten puhelimia varten aulassa on lukittava laatikko.

Taikasalonki
Kuljun kartanon päärakennus
Tampereentie 272
37560 Lempäälä

taikasalonki(a)taikakartano.fi
www.taikasalonki.fi

puh. 040 568 6683 (myös WhatsApp)

Varaukset vain Slotin kautta.